DDDDD Microvezeldoek Billie Red | 28829 DDDDD Microvezeldoek Billie Red | 28829
DDDDD Microvezeldoek Billie Red | 28829 DDDDD Microvezeldoek Billie Red | 28829
DDDDD Microvezeldoek Billie Red | 28829
0 Review | Review toevoegen
DDDDD Microvezeldoek Billie Red | 28829

Artikelnummer

28829

Verzendkosten

€ 6,95

€ 1,95
€ 1,75
Variatie: DDDDD Microvezeldoek Billie Red | 28829
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heb je een vraag over dit artikel?

Stel ons jouw vraag!

De DDDDD microvezeldoekjes zijn werkelijke wonderen in huishoudelijk schoonmaakwerk. Ze zijn ontworpen om uit te blinken in het absorberen van vocht en bieden tal van voordelen die ze onmisbaar maken in elk huishouden. De Billie microvezeldoekjes van DDDDD zijn samengesteld uit fijne microvezels, waardoor ze vocht en vuil uitstekend kunnen vasthouden en opnemen. Wat deze doekjes echt speciaal maakt, is dat je geen schoonmaakmiddel nodig hebt om een vlekkeloos, streepvrij resultaat te bereiken. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jou.

Een droge microvezeldoek is tevens ideaal om oppervlakken te ontdoen van stof of om glaswerk en glanzende onderdelen op te poetsen. De Billie microvezeldoekjes maken schoonmaken aanzienlijk eenvoudiger en aangenamer.

Gemaakt van 100% polyester, hebben deze doeken een handig formaat van 30x30 cm, waardoor ze gemakkelijk in de hand liggen en comfortabel te gebruiken zijn.

Een bijkomend voordeel is dat deze microvezeldoeken wasbaar zijn op 40 graden Celsius. Het is belangrijk om geen wasverzachter te gebruiken, aangezien dit het absorptievermogen van de doek kan verminderen.

In het kort, de DDDDD microvezeldoekjes bieden een milieuvriendelijke en effectieve manier om schoon te maken en laten je genieten van een schoonmaakervaring die doeltreffend en zorgeloos is. Met deze doekjes wordt het behouden van een stralend schone omgeving een eenvoudige taak, zonder gedoe en met de garantie van uitstekende resultaten.

Kleur: 5024 - Red
Maat: 30x30 cm.
Kwaliteit: 100% Polyester

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies